Impressie vernieuwde Alexanderstraat, foto: PR.

Eerste keus voor oud-bewoners Alexanderstraat

Binnenkort start woningcorporatie de Sleutels met de sloop van 55 woningen in de Alexanderstraat en omgeving. Daarna worden er 34 eengezinswoningen en drie appartementen teruggebouwd. De oplevering van die nieuwbouw is gepland voor eind volgend jaar. Oud-bewoners die terugkeren naar de nieuwbouw hebben inmiddels hun voorkeur voor een bepaalde woning aangegeven. Gisteren hebben ze een voorovereenkomst getekend. Deze mensen hebben de eerste keuze uit de verschillende type woningen. Daarnaast kunnen zij de tegels, het sanitair en de kleur van de keuken bepalen en kunnen zij kiezen voor meerwerkopties. Omdat niet alle bewoners terugkeren, blijft er een aantal woningen over. Deze huizen worden eind september op www.woonzicht.nl geplaatst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×