Foto: C. van der Star.

Harde knal schrikt Leiden-Zuid op

Gisteravond, rond 22.00 uur, werden bewoners in de omgeving van de Aerent Bruunstraat / Montgomerystraat in Leiden-Zuid opgeschrikt door een enorme knal. Geschrokken belden verschillende mensen de hulpdiensten. Toen de politie ter plaatse kwam bleek in één woning een zekering uit de meterkast te zijn geschoten en was er geen stroom. Een eindje verderop lag een onduidelijk voorwerp op straat en de politie besloot veiligheidshalve de Explosieven Opruimingsdienst in te schakelen en zette tussentijds de omgeving af. De opruimingsdienst constateerde, dat het om zwaar vuurwerk, een mortier, ging en maakte het ding onschadelijk. De politie verzoekt getuigen, die informatie hebben die verband kan houden met dit voorval, te bellen via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×