Oude spelletjes herleven in autoloze binnenstad

Vandaag was het autoloze zondag en waren de straten in het stadshart vrij voor lekkere ouderwetse spelletjes, muziek, theater en sport. Oud en jong vermaakten zich prima en het weer hield zich goed. De autoloze zondag viel samen met de tweede dag van de Open Monumentendagen en zo konden bezoekers rustig kuierend over straat bijzondere gebouwen nu eens van binnen bewonderen en kijken náár of sportief meedoen mét de workshops die gegeven werden op het Stadhuisplein. De kinderen konden knutselen, steltlopen, geschminkt worden, een huttendorp bouwen of meedoen met spelletjes uit vroegere tijden. Ook Emile van Aelst liet de auto thuis en maakte een fotorondje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×