Vegetarische gehaktballen, foto: PR.

Proeven bij de Vegetarische Slager!

Aanstaande maandag kan men komen proeven bij de Vegetarische Slager in de Natuurvoedingswinkel Brandnetel aan de Vrouwensteeg 5. Tussen 14.00 en 17.00 uur staan de lekkere en verantwoorde hapjes klaar. De gehaktballetjes, kipspiesjes, bitterballen, saucijzenbroodjes, shoarma en nog veel meer, zien er ‘echt’ uit en hebben volgens een aantal topkoks, die geproefd en gekeurd hebben, dezelfde smaak, ‘bite’ en structuur als vlees. De producten, die volgens de Vegetarische Slager een doorbraak kunnen betekenen, zijn gemaakt van regionaal en biologisch geteelde Lupine of van sojabonen, die niet genetisch gemanipuleerd zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×