Groene Boompython, foto: PR.

Slangenexpo ‘Serpo’ te gast in Leidse Hortus

In de Wintertuin van de Leidse Hortus kunnen bezoekers van 6 tot en met 23 oktober een grote collectie slangen bewonderen. Omdat de beesten schemerdieren zijn en pas in de avond actief worden, zijn de openingstijden tijdens de expo verruimd en kan men tot 22.00 uur terecht. De expositie met de naam ‘Serpo’ is een initiatief van Reptielenzoo ‘Serpo’, een rijkserkende dierentuin met en over reptielen uit Delft. In verband met nieuwbouw en verhuizing is de reptielentuin momenteel gesloten voor het publiek en worden er reizende tentoonstellingen georganiseerd totdat er weer een permanente ruimte gevonden is. Kinderen kunnen vragen stellen tijdens een tweetal lezingen door slangenexpert Walter Getreuer (directeur Serpo) en een slang van dichtbij bekijken. De toegang tot de lezingen is gratis, op vertoon van een geldige entreekaart. Aanmelden is verplicht en kan via: educatie@hortus.leidenuniv.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×