Kennismakingsavond gehandicaptensport

Aanstaande woensdag organiseert Gehandicaptensportvereniging De Sleutels een kennismakingsavond. De vereniging verzorgt diverse sporten voor mensen met een handicap of beperking en ook ouderen kunnen er terecht. Zo is er aangepast zwemmen, tafeltennis voor visueel gehandicapten en sinds kort ook Boccia. Wie wil weten wat dat laatste is, kan tijdens de informatieavond naar een demonstratie komen kijken.

De avond vindt plaats in buurtcentrum Matilo aan Zaanstraat 126 en begint om 19.30 uur. Iedereen kan vrij binnenlopen. Onder de gasten bevindt zich wethouder Frank de Wit, die het nieuwe logo van GSV De Sleutels zal presenteren.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×