Man verliest tas met wapens

Een 58-jarige Leidenaar is zondagmorgen rond 11.00 uur een zwarte canvas schoudertas met twee vuistvuurwapens verloren. De man had de tas op het dak van zijn auto gezet en reed weg. Toen hij bij een schietsportvereniging in de De Bloemerd in Leiderdorp aankwam, ontdekte hij dat hij vergeten was de tas in de auto te zeten. De tas met wapens moet tussen het Aalberseplein in Leiden en De Bloemerd van het dak zijn gevallen. De wapens waren niet geladen.

De politie verzoekt de vinders dringend om de tas op het politiebureau af te geven of te bellen met 0900 – 8844. Ook ouders van kinderen wordt gevraagd alert te zijn. Mogelijk dat spelende kinderen de tas hebben gevonden.

Leiden Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×