Politie zoekt getuigen woningoverval

Vanmorgen rond 09.45 uur, werden de bewoners van een woning aan de Brugwacht opgeschrikt door vier jonge jongens, die het huis binnendrongen. Onder bedreiging van een steekwapen eisten ze geld. Een van de bewoners zag kans de politie te bellen, waarop het viertal de benen nam en wegrende richting supermarkt Hoogvliet. Een zoekactie met meerdere agenten en met assistentie van een politiehelikopter leverde niets op. De jongens zijn licht getint en rond de 16 jaar. Een van hen droeg een blauw geblokte jas. Mogelijke getuigen worden verzocht te bellen met 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. De politie heeft kort na de overval een Tweetalert uitgegeven met deze informatie.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×