Burcht Literair met Buwalda, Truijens en Benali

Liefhebbers van literatuur kunnen dit najaar weer naar diverse schrijvers luisteren bij De Burcht Literair. De reeks lezingen begint aanstaande donderdag met Peter Buwalda. Hij zal spreken over zijn debuutroman Bonita Avenue, die het leven beschrijft van een familie uit Enschede, vlak na de vuurwerkramp. De Burcht Literair begint dan om 20.15 uur en vindt zoals gebruikelijk, plaats in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht aan Burgsteeg 14.De entreeprijs is €10.

Op zondag 16 oktober spreekt Aleid Truijens over haar biografie van de Oegstgeester schrijver Hotz: Geluk kun je alleen maar schilderen, F.B. Hotz - Het leven. Op donderdag 27 oktober gaat Abdelkader Benali in op zijn werk en andere literaire belevenissen.

Meer informatie is te vinden op www.deburchtleiden.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×