Do 6 okt: Egon Kracht & the Troupe, Hauser Orkater Tribuut, met om 20.30 uur een inleiding door Huib Stam. (Foto: Sigrid C. Degener)

Jarig LAKtheater viert feestje met publiek

Op 8 oktober viert het LAKtheater haar 65ste verjaardag. Hoewel de toekomst nog steeds onzeker is wordt er flink uitgepakt met bijzondere voorstellingen voor het publiek. Het komende theaterseizoen is het laatste, dat onder de verantwoordelijkheid van de Universiteit Leiden valt. Daarna moet bekeken worden in hoeverre het LAK doorgaat als zelfstandige stichting, of als onderdeel van de BV Stadspodia. De speciale feestweek begint op woensdag 5 oktober en wordt op 8 oktober afgesloten met een spetterende slotavond. Het publiek wordt getrakteerd op inleidingen, voorafgaand aan de voorstellingen en kan na afloop swingen in de gangen van het theater op muziek van verschillende dj’s. Meer info en volledig programma: www.laktheater.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×