Meld een (jonge) Leidse held aan voor 15 oktober!

Op 18 november aanstaande, zal de gemeente Leiden voor de eerste keer de Leidse Jeugdlintjes uitreiken. De onderscheiding is bedoeld voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 17 jaar, die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Leidse samenleving. “Met de Leidse Jeugdlintjes willen we die jongeren die iets bijzonders doen voor de Leidse samenleving bedanken. Zij geven iets aan Leiden en wij geven hen waardering terug”, aldus wethouder Roos van Gelderen. Wie een held op het oog heeft en hem of haar deze dag in het zonnetje wil laten zetten, kan dit via de website van de gemeente kenbaar maken. Meer nieuws volgt ook via de Stadskrant.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×