Bedrijf aan Morsweg overvallen

Vanmorgen, rond 06.45 uur, is een bedrijf aan de Morsweg overvallen. Toen een medewerker de zaak wilde openen, stond er plotseling een gewapende man voor hem, die geld eiste. De medewerker gaf niet toe en er ontstond een worsteling waarop de overvaller zonder buit de benen nam. Snel daarna arriveerde de politie, die een zoekslag in de omgeving maakte, maar de overvaller niet trof. Meteen is ook een Burgernetactie gestart en een Tweetalert ingezet. De overvaller wordt geschat tussen de 20 en 25 jaar; hij droeg een bomberjack en een muts. De man rende vanmorgen richting het Noordeinde. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×