Tweetal vast voor belediging en bedreiging

Gisteravond zijn twee Leidenaars aangehouden voor belediging en bedreiging. Rond 21.00 uur bevonden de twee 21-jarige mannen zich samen met een aantal anderen in een horecagelegenheid aan de Hoogstraat. Omdat ze zich daar nogal luidruchtig gedroegen en het meerdere keren herhaalde verzoek om wat rustiger te zijn, niet hielp, verzocht de portier de groep de gelegenheid te verlaten. Hierop uitte één van de Leidenaars nog in de zaak een bedreiging. De portier ging in discussie met één van de mannen en pakte hem bij de arm, om hem naar buiten te sturen. Er ontstond duw- en trekwerk tussen de portier en de groep. Agenten grepen in en hielden de twee Leidenaars aan. De ene omdat hij de portier bedreigd had en de ander, omdat hij een agent tegen de borst geslagen had en hem bovendien beledigde.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×