'Griezelgat', foto: PR.

Griezelig leuke Dieren Dagen bij Naturalis

In de herfstvakantie kunnen kinderen bij Naturalis de Griezelig leuke Dieren Dagen bezoeken. Van 16 tot en met 28 oktober zijn er dagelijks allerlei griezelig leuke activiteiten. Professor Vleermuis beantwoordt alle vragen over vleermuizen, aanraken is verplicht bij Doe & Ontdek en op de Verteltafel liggen de troeteldieren van een heks. Verder kunnen kinderen een toverdrankje brouwen, een web spinnen, luisteren naar griezelverhalen en de Griezels en schatjes quiz spelen. In de zaal LiveScience kunnen jonge bezoekers een vleermuisskelet in elkaar puzzelen, een college bijwonen over spinnen, vleermuizen of paddestoelen, en schedels leren lezen.

Op de woensdagen 19 en 26 oktober ontleden preparateurs Duncan Reeder en Bas Perdijk dieren om de huid en botten te kunnen bewaren in de wetenschappelijke collectie. Het uitgebreide programma van dag tot dag is terug te vinden in de agenda van Naturalis, die staat op www.naturalis.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×