Auto-inbreker aangehouden door omstanders

In de nacht van afgelopen maandag op dinsdag, rond 00.30 uur, werd een 26 jarige Leidenaar door omstanders aangehouden na een auto-inbraak. Het alarm van de auto, die geparkeerd stond aan de Oude Rijn, ging af en de vriendin van de eigenaar ging even kijken of er iets aan de hand was. De deur van de auto stond open en er staken twee benen uit. De vrouw probeerde de inbreker uit de auto te trekken en er ontstond een heel tumult. Vervolgens nam de Leidenaar de benen, maar werd achtervolgd door de eigenaar van de auto en enkele omstanders. Ter hoogte van de Ing. Driessenstraat werd de dief in de kraag gegrepen en even later aan de politie overgedragen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×