Universiteit opent International House

Woensdag heeft de universiteit het International House geopend in het Regens Collegii aan Kaiserstraat 13. In dit pand naast Studentencentrum Plexus, krijgen alle internationaal georiënteerde studentenorganisaties onderdak. De ‘Common Room’, een trefpunt voor internationale studenten, blijft ook in het pand.

De organisaties zullen in het International House allerlei initiatieven aen activiteiten ontplooien op internationaal gebied. Onder de organisaties die zich er vestigen, bevinden zich het Europees studentennetwerk, Studenten Internationale Betrekkingen en Students In Free Entreprise .

De universiteit wil met de oprichting van het International House de zichtbaarheid van haar internationale karakter vergroten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×