Voorlichtingsavond psychisch trauma

Mensen die onverwacht een heel ingrijpende ervaring hebben, kunnen daardoor een psychisch trauma oplopen. Op maandagavond 7 november organiseert de afdeling Preventie van GGZ Leiden Rivierduinen een gratis informatieavond, over deze aandoening. Niet alleen patiënten, maar ook andere betrokkenen zijn welkom.

Veel mensen die iets traumatisch meemaken, zoals een misdrijf of ernstig ongeluk, kunnen dat zelf verwerken. Anderen kunnen dat minder goed en lopen een psychisch trauma op. Zij slagen er niet in de draad weer op te pakken en blijven zitten met angsten en machteloosheid.

Tijdens de voorlichtingsavond gaan deskundigen in op verschijnselen van trauma’s , achtergronden, behandelmogelijkheden en wordt er een korte film vertoond. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Vergadercentrum van Rivierduinen aan Endegeesterstraatweg 5. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×