Een zware vuurwerkbom veroorzaakte veel schade aan de dug-out, waarvan het metselwerk compleet vernield werd. (Foto: Jordy Kortekaas).

Dug-out opgeblazen bij Boshuizerlaan

Bij een sportveld aan de Boshuizerlaan is zondagavond rond 22.00 uur een dug-out vernield door een zware vuurwerkbom. Het explosief veroorzaakte zo’n harde klap dat het trainersbankje zwaar beschadigd raakte en ook verschillende autoalarms in de omgeving spontaan afgingen. Een omwonende zag kort voor de knal een paar jongens wegrijden op een scooter, maar het is niet zeker dat ze betrokken zijn bij de explosie. De politie is op zoek naar de daders.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×