Twee Leidse studenten en leerling Stedelijk Gymnasium naar halve finale Toespraken Toernooi

Afgelopen donderdag zijn de finalisten van het ‘Max Havelaar Toespraken Toernooi 2011’ bekendgemaakt waaronder twee studenten van de Universiteit Leiden, Robin Bongers en Dieuwertje de Rover en een scholier van het Stedelijk Gymnasium Leiden, Boudewijn van Eerd. Deze drie kandidaten wisten de jury te imponeren met een boeiende en krachtige manier van spreken tijdens hun speech en gaan door naar de halve finale. Deze wordt op 3 november gehouden in het LAKtheater en heeft als onderwerp: ‘Fairtrade producten’. Voor een zaal vol publiek en een deskundige jury spant het erom wie de reis naar Fairtrade-projecten in Afrika en een geldprijs van €500 gaat winnen. Op www.maxhavelaaracademie.nl  zijn de speeches van Robin, Dieuwertje en Boudewijn te beluisteren en is te zien tegen welke kandidaten zij het op 3 november in het LAKtheater zullen moeten opnemen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×