Museum Volkenkunde en BankGiro Loterij blijven partners

Museum Volkenkunde en de BankGiro Loterij blijven samenwerken. Ze hebben hun partnerschap vorige week met vijf jaar verlengd. Sinds 2007 krijgt Volkenkunde jaarlijkst twee ton van de BankGiro Loterij. Omdat de huidige overeenkomst dit jaar afloopt, is deze onlangs geëvalueerd. Die evaluatie pakte goed uit en de positieve aanbeveling voor voortzettingvan de relatie is door de Raad van Commissarissen van de loterij overgenomen. In de periode 2012-2016 ontvangt Volkenkunde structureel steun voor aankopen en het toegankelijk maken van de collectie. KOmend jaar steekt het museum een deel van het geld in een nieuwe Boeddhazaal. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×