Stichting Jazzstad Leiden opgericht

Gisteren is in aanloop naar de Leidse Jazzweek, de Stichting Leiden Jazzstad opgericht. Deze stichting gaat alle jazzactiviteiten in de stad koppelen en duidelijker zichtbaar maken voor het publiek. Onder toeziend oog van notaris Guido Geerts werden de stichtingspapieren getekend. Het bestuur, dat in goede harmonie de taken heeft overgenomen van het oude bestuur van de Leidse Jazzweek, bestaat uit: Eric van ’t Groenewoud, voorzitter Hans van Polanen, penningmeester Ruud Visser (niet aanwezig op de foto’s), secretaris Frans Funnekotter en bestuurslid Colin van Gessel-Messiaen.
(Foto: Emile van Aelst)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×