Stomdronken man is ‘de weg kwijt’

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, rond 06.00 uur schrok een bewoner aan de Zijldijk in Leiderdorp wakker van het geluid van slippende autobanden. Vervolgens hoorde hij een harde klap en bleek een verkeerspaal uit de grond te zijn gereden. De bewoner zag een auto wegrijden, noteerde het kenteken en meldde dit aan de politie. Op de Sumatrastraat in Leiden zag de politie de auto rijden, die op de Javastraat tot stilstand kwam tegen een lantaarnpaal, met een fikse schade aan de auto tot gevolg. De bestuurder, een 31-jarige Leidenaar, bleek na controle ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol in het verkeer gedronken te hebben. Hij werd aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van plaats ongeval. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×