Demonstratie virtuele fysiotherapie voor ouderen

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid en dus ook voor bejaarden. Verpleeghuis Van Wijckerslooth in Oegstgeest is dan ook erg blij met de moderne spelcomputer, de SilverFit, die gedoneerd is door de Stichting Goede Doelen Woon Welzijn en Zorg in Oegstgeest. Nu kunnen de bewoners dagelijks, onder begeleiding van de fysiotherapeut, op een speelse manier met de SilverFit hun oefeningen doen. Het instapniveau van de oefeningen is zodanig, dat iedereen die in staat is om te zitten, zinvol kan oefenen. De prestaties kunnen worden vastgelegd en opgeslagen. Op donderdag 10 november, van 13.00 tot 14.00 uur, vindt er een demonstratie plaats in Verpleeghuis Van Wijckerslooth, Van Wijckersloothplein 1 in Oegstgeest.

Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×