Stadslab Leiden presenteert ‘Leidse Pleinen’

Stadslab Leiden presenteert op donderdag 10 november het boek ‘Leidse Pleinen’ in het RAP architectuurcentrum aan de Nieuwstraat 33. De eerste exemplaren van het boek met daarin alle Leidse pleinen, worden aangeboden aan de wethouders Pieter van Woensel en Frank de Wit, centrummanager Erwin Roodhart en Ronald Knappers, voorzitter van het Rijnlands Architectuur Platform. Het boekwerk, dat door 11 vrijwilligers onder de bezielende leiding van planoloog Huub Frencken is samengesteld, is één groot pleidooi voor meer aandacht voor de inrichting van pleinen en geeft ook aanbevelingen voor zorgvuldiger ontwerp en beheer. De presentatie start om 19.00 uur (inloop 18.30). Meer info: www.stadslableiden.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×