Verbeteringen Lammenschansplein leiden tot tijdelijke overlast

Hoewel de provincie alles in het werk stelt om overlast te voorkomen, zullen de werkzaamheden ter verbetering van het Lammenschansplein een aantal nachtelijke sluitingen tot gevolg hebben. Van 7 tot 25 november vinden werkzaamheden plaats op het kruispunt Lammenschansplein (N206) waar het verkeer tijdens de spits dagelijks vaststaat. Het plein krijgt nieuwe markeringen en de verkeerslichten worden aangepast. Het kruispunt en een gedeelte van de Lammenschansweg worden met nieuw asfalt bedekt. Daarnaast wordt de busbaan langs de Europaweg tot aan de Lammebrug omgebouwd tot rijstrook voor vrachtverkeer en lijnbussen die Leiden binnen rijden om op de hoofdrijbaan meer ruimte vrij voor autoverkeer.

De werkzaamheden aan het plein beperken zich tot de uren tussen 20.00 uur ‘s avonds en 06.00 uur ‘s ochtends. Overdag blijft het kruispunt toegankelijk voor doorgaand verkeer. Op donderdagavonden beginnen de werkzaamheden later in verband met de Leidse koopavond; dan werkt de aannemer van 21.30 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends.

Op www.zuid-holland.nl/n206  staat actuele informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×