Burgemeester Lenferink bij de lancering van de Open Kerk, afgelopen vrijdag op de Burcht. (Foto: PR).

Open Kerk Leiden gelanceerd

Burgemeester Lenferink heeft afgelopen vrijdag Open kerk Leiden gelanceerd. Dat deed hij door samen met ds Ad Alblas, predikant voor Bijzonder Kerkenwerk Leiden, op de Burcht het logo te onthullen. Open Kerk Leiden is sinds 1 september met een proefsite actief op internet, twitter en facebook. Het is een digitaal trefpunt voor bezinning en verdieping voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie omdat zij geloven dat er meer is, maar een kerk niet zien zitten.

Bezoekers kunnen er met elkaar en de initiatiefnemers in gesprek gaan en bijvoorbeeld hun prangende vragen kwijt. Ook is op de site informatie te vinden over activiteitten als concerten, evensongs, cantates, symposia, kerstnachtdiensten of kennisbijeenkomsten. De Open Kerk is te vinden op openkerkleiden.nl. Open kerk leiden is een initiatief van Bijzonder kerkenwerk Leiden en staat open voor alle kerken en organisaties die in dit zelfde gebied werkzaam zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×