Getuigen gezocht aanrijding 15-jarige fietsster

De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval dat plaatsvond op donderdag 10 november tussen 08.30 uur en 08.45 uur op de kruising van de Vijf Meilaan en de Bachstraat. Een 15-jarig meisje fietste op het fietspad langs de Vijf Meilaan en dacht dat een witte auto, die naderde van uit de Bachstraat, voor haar stopte. Dit bleek niet het geval en de jonge fietser werd door de auto geraakt midden op de kruising. Hierbij kwam het meisje ten val en kneusde haar voet. De witte auto met daarin een vrouw met zwarte hoofddoek en een man met een volle, donkere baard, beiden rond de 50 jaar, reed gewoon door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×