Inbrekers gooien caravan omver

Afgelopen maandag, rond 15.00 uur, kreeg de politie een melding, dat drie mannen aan het inbreken waren aan de Haagweg. De melder had een enorme klap gehoord en zag, dat een caravan omver was gegooid waar het drietal naast stond. Agenten troffen de drie mannen aan, die direct de benen namen. De achtervolging werd ingezet waarbij de eerste verdachte, een 23-jarige Rotterdammer op het plein aan de Hasebroekstraat werd aangehouden. Een 25-jarige plaatsgenoot werd gepakt op de Potgieterlaan en een 32-jarige Katwijker op de brandtrap bij het appartementencomplex op de Hasebroekstraat. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en zet haar onderzoek voort.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×