Diecteur Museum Boerhaave, Dirk van Delft, foto: Jacqueline Borg.

Directeur Boerhaave belicht noodzaak musea in de binnenstad

Op donderdagavond 24 november zal de directeur van Museum Boerhaave, Dirk van Delft, een interessante lezing geven in het RAP Architectuurcentrum. Van Delft is naast directeur van het museum, ook bijzonder hoogleraar ‘Materieel erfgoed van de natuurwetenschappen’ aan de Universiteit Leiden. Hij heeft diverse belangwekkende publicaties op zijn naam staan en won in 2005 de NWO Eurekaprijs voor het beste oeuvre op het terrein van wetenschapscommunicatie. De lezing belicht het nut en de noodzaak van musea in de binnenstad. De avond wordt omlijst met jazzmuziek en start om 17.00 uur. De toegang is gratis.
Meer info: www.rapsite.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×