SPIL viert eerste lustrum

Op donderdag 24 november viert het SPIL haar eerste lustrum en zal Wim van ’t Veer, directeur van Stichting De Binnenvest, de folder in vernieuwde stijl aanbieden aan wethouder Roos van Gelderen. Daarnaast wordt een expositie geopend van schilderijen en beelden, gemaakt door twee cliënten. Het SPIL, dat gevestigd is aan de Pelikaanstraat zet zich in voor mensen, die dak- en of thuisloos dreigen te worden. Behalve de functie als informatiepunt, kunnen mensen gebruikmaken van telefoon en internet en kopieën te maken. Het SPIL is ‘de voordeur’ van De Binnenvest, die diverse vormen van opvang, ondersteuning en begeleiding aan dak- en thuislozen biedt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×