Armin van Buuren voor Serious Request in Leidse Stadsgehoorzaal

De Stadsgehoorzaal en haar medewerkers zetten zich belangeloos in voor Serious Request met een fantastisch programma. De stoelen worden uit de Grote Zaal gehaald en maken plaats voor een grote dansruimte met verschillende bars. Op dinsdag 20 december zal de bekende Leidse DJ Armin van Buuren voor de eerste keer van zijn leven draaien in de Stadsgehoorzaal. Van Buuren: ”Het is fantastisch dat we op zo’n prachtige locatie in mijn thuisstad dit evenement op kunnen zetten. Muziek verbindt ons allemaal en dat is precies wat mij zo aanspreekt aan 3FM’s Serious Request. We kunnen mensen helpen door niet alleen een stukje goedheid te tonen, maar ook onze passie voor muziek te delen.” Op 22 december staat Kraak & Smaak op het podium. De opbrengst van beide concerten gaat rechtstreeks naar Serious Requestten behoeve van ‘moeders in oorlogsgebieden’.

De deuren gaan om 21.00 uur open. De kaarten kosten € 35,- en zijn vanaf 18 november uitsluitend verkrijgbaar via Ticketscript: //bit.ly/TicketsArminforSRQ of www.aldaevents.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×