Act of Mutiny brengt onder andere een aantal zeemansliedjes, foto: PR.

Wereldmuziek bij Open Podium Leiden-Noord

Op zaterdag 26 november biedt het Open Podium Leiden-Noord weer een gevarieerd, swingend programma. In Buurtcentrum De Kooi treden de Marokkaanse groep Rayan, bluesgitarist en –zanger Frans Boot en shantygroep Act of Mutiny op. De avond wordt swingend afgesloten door de Kaapverdische band The Trophics met originele funana en stampende reggae.

Het gratis concert begint om 20.15 uur. Buurtcentrum de Kooi staat aan de Driftstraat 49. Het volgende Open Podium is op zaterdag 28 januari. Wie een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 / 5219637 of via het emailadres Open_Podium_Leiden_Noord@hotmail.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×