Adventsconcert Via Regalis

Aanstaande zondagmiddag geeft het Leiderdorps kamerkoor Via Regalis een adventsconcert in de Dorpskerk van Leiderdorp. Op het programma staat de cantate “Nun komm der Heiden Heiland” van J.S. Bach. Bij die cantate worden vitale koorgedeelten afgewisseld met gevoelige solo’s. Verder zingt het koor het Magnificat van de Spaanse componist Heredia uit de 18e eeuw, en werken van Poulenc en Liszt. Geerten van den Wetering verzorgt een orgelsolo over het koraal “Nun komm der Heiden Heiland” van Bach. Verder verlenen de solisten Jet Schaminee (sopraan), Gertjan Arentsen (bas/bariton) en een adhoc strijkersensemble hun medewerking. De muzikale leiding is in handen van dirigent Bart Klijnsmit.

Het concert begint om 16.00 uur. Kaarten kosten €7,00 en zijn bij de kerk te koop. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen. De Dorpskerk ligt aan Hoofdstraat 19.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×