Koopgarant regeling voor Trisor

Vanaf aanstaande zaterdag zijn de woningen in Trisor ook via de Koopgarantregeling te koop. Met deze regeling krijgt de koper een lagere aankoopprijs. Als de eigenaar zijn woning wil verkopen, koopt Portaal deze terug. De woning wordt dan eerst getaxeerd door een onafhankelijk taxateur om de nieuwe marktwaarde vast te stellen. Wanneer de woning meer waard is geworden, deelt de eigenaar de winst met de corporatie. Bij een daling van de waarde, deelt de eigenaar het verlies met Portaal. Koopgarant verkleint daarmee het risico in het geval de huizenprijzen zakken.

Trisor is een complex aan de Diamantlaan, dat meer dan 300 huur- en koopwoningen telt. Veel van die appartementen zijn levensloopbestendig, waardoor ze ook voor ouderen geschikt zijn. Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

De eerste appartementen zijn al opgeleverd en de binnentuinen worden ingericht. Portaal verwacht dat het hele complex halverwege volgend jaar opgeleverd kan worden.

Meer informatie staat op www.trisor.nl.

Wie meer over de Koopgarantregeling wil weten, is aanstaande zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur welkom bij Trisor.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×