‘Buitengewoon’, vergeten groep in beeld gebracht

In de BplusC locatie aan de Nieuwstraat is tot 9 januari een bijzondere fototentoonstelling van buitengewone mensen te zien. Onder de titel ‘BuitenGewoon’, hebben fotograaf Christiaan Zielman en Maartje van der Veen, in samenwerking met het Diaconaal Centrum de Bakkerij, vergeten groepen van de samenleving in beeld gebracht. De mensen, die geportretteerd zijn, maken deel uit van de samenleving, maar vallen er ook buiten en zijn bijvoorbeeld: dakloos, illegaal, vluchteling, ex-gedetineerd, sociaal eenzaam, mishandeld, gediscrimineerd, werkeloos en/of leven met een lichamelijke-, verstandelijke beperking of hebben een psychische stoornis. Het doel van deze tentoonstelling is om mensen meer te laten kijken naar de persoon zelf, naar zijn of haar dromen en verlangens, zonder er direct een etiket op te plakken.
Meer info en openingstijden: www.BplusC.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×