Uitvoering the Promise of Christmas

Op zondag 18 december kunnen liefhebbers luisteren naar een uitvoering van de “Promise of Christmas” van Dan Burgess. Deze muzikale vertolking van het kerstverhaal bestaat uit meerdere delen die zeer afwisselend zijn in ritme en melodie, maar in woord en muziek prachtig harmoniëren. Er klinken ingetogen, triomfantelijke, feestelijke en ontroerende passages, die moeiteloos in elkaar overlopen. De uitvoering wordt verzorgd door de Christelijke Gemengde Zangvereniging Excelsior en het Regenboogkoor. De leiding is in handen van dirigent Marja Goudzwaard.

De uitvoering vindt plaats in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk, en wordt voorafgegaan door een sfeervolle kerstsamenzang. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Meer informatie staat op www.deregenboogmerenwijk.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×