(Foto: PR.)

Topaz zet vrijwilligers in het zonnetje

Afgelopen donderdag werden maar liefst 23 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Deze mensen zetten zich al jaren in voor de cliënten van verpleeg- en behandelcentrum Topaz Zuydtwijck in Leiden. Diny de Bresser, bestuurder Topaz, speldde een Topaz-jubileumspeld op, tijdens een feestelijke avond in partycentrum La France in Oegstgeest. Het ‘Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk’ vormde een mooie aanleiding om de vrijwilligers te bedanken voor hun betrokkenheid en onmisbare bijdrage.

Binnen de Topaz-locaties is er altijd plaats voor enthousiaste mensen die willen helpen bij allerlei activiteiten.

Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Topaz op: www.topaz.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×