25-jarige Leidenaar aangehouden vanwege idioot rijgedrag

Gisteravond, rond 23.30 uur, heeft de politie een 25-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het vertonen van gevaarlijk rijgedrag. De man kwam met zijn auto in de Breestraat de agenten tegemoet rijden, waarbij de agenten moesten uitwijken, omdat de man op de verkeerde weghelft reed. De politie draaide meteen om en ging de Leidenaar achterna. Tijdens de achtervolging reed de verdachte bijna tegen een verkeerszuil aan en hij kwam weer op de rijstrook voor het tegemoetkomende verkeer terecht. De auto werd gestopt en de bestuurder werd aangesproken. Uit de blaastest bleek geen alcoholgebruik, maar gezien het rijgedrag vermoedt de politie, dat er verdovende middelen in het spel waren. Er is bloed afgenomen om dat na te gaan; zijn rijbewijs is alvast ingenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×