‘Hiphop 4 Ya Mama’ bij Leidse LVC

Het Leidse LVC wil graag haar steentje bijdragen aan 3FM Serious Request en zal tijdens de week, dat het Glazen Huis in Leiden neerstrijkt, een speciaal 24-uursprogramma bieden. Onder de titel: ‘Hiphop 4 Ya Mama’ start op 19 december een groots hiphopfestival, georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse muziekscene, lokale organisaties, verenigingen en artiesten door de Leidse HipHop act Vlijmscherp. Op het programma staan naast Vlijmscherp onder andere: de Sticks, The Opposites en Diggy Dex, die allen belangeloos mee willen werken aan dit festival. Het belooft dan ook een bijzonder feest te worden met de top van de Nederlandse hiphop. Alle opbrengsten van de kaartverkoop én de baromzet worden aan het einde van de week aangeboden aan de dj’s op de Beestenmarkt.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×