Kerstworkshops Leiderdorpse Volksuniversiteit

De Leiderdorpse Volksuniversiteit verzorgt binnenkort twee workshops voor extra feestelijke kerstdagen. Wie een kerstdiner gepland heeft, kan op maandagavond 12 december deelnemen aan de workshop Samen stijlvol dineren. Bij die workshop staat het feestelijk (kerst)diner centraal. Naast zaken als het feestelijk dekken van de tafel en de tafelschikking, komen onder meer de rol van de gastvrouw en gastheer en de bijdrage die de gasten aan een fijn diner kunnen geven, aan de orde. Tijdens de workshop Een kerststuk maken die wordt gehouden op maandag 19 december, lerende deelnemers een fraai kerststuk te maken dat bijvoorbeeld goed staat op de dinertafel of elders in het huis.

Beide workshops duren van 19.30 tot 22.00 uur en vinden plaats in Sociaal-cultureel Centrum De Sterrentuin aan de van Diepeningenlaan 110. Meer informatie is verkrijgbaar via leiderdorp@volksuniversiteit.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×