Directeur Jan de Mooij van Blauwhoed / La Linea en Chris Verplancke directeur Stadsparkeerplan Leiden tekenen het huurcontract voor 4.400 vierkante meter grond van La Linea. Stadsparkeerplan zal het terrein volgende week inrichten als extra parkeerterrein (Oase) en aan het bestaande stadsparkeerterrein aan de Haagweg toevoegen. Het Stadsparkeerterrein krijgt hiermee de beschikking over 750 officiële parkeerplaatsen en kan incl. het voorterrein maximaal 800 auto's tegelijk faciliteren.

Uitbreiding Haagwegterrein gaat door

Naast de 90 extra parkeerplaatsen waarover Sleutelstad vanmorgen al berichtte, krijgt het Stadsparkeerplan aan de Haagweg er nog eens 200 tijdelijke plekken bij. Wethouder robert Strijk (D66, parkeren) heeft daarover vandaag alsnog overeenstemming bereikt met La Linea op wiens terrein de extra plaatsen worden gerealiseerd. Het terrein wordt in de toekomst door La Linea bebouwd, maar die plannen zijn uitgesteld. In de tusssenliggende periode van minimaal een jaar, kan er vanaf eind volgende week worden geparkeerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×