Wandelen langs molens tijdens Verlichte Polderroute

Om de sfeer er na de kerstdagen nog even in te houden, organiseert De Agrarische Natuurvereniging Santvoorde op dinsdag 27 december de Verlichte Polderroute. Tussen 16.00 en 21.00 uur zijn diverse agrarische bedrijven en molens langs de veenwetering verlicht. De deuren staan open voor het publiek, dat er kan deelnemen aan verschillende activiteiten. De Verlichte Polderroute wordt uitgezet in de Papenwegse polder langs de Rijksstraatweg Oostzijde tussen tuincentrum De Bosrand in Wassenaar en de Stevenshofjesmolen in de Leidse Stevenshof.

Santvoorde is de naam van de Agrarische Natuurvereniging die zich in samenwerking met anderen inzet voor het behoud van het agrarisch landschap met zijn natuur- en landschappelijke waarden in het gebied rond Wassenaar tussen Den Haag, Leidschendam, Voorschoten, Leiden en Katwijk. Meer informatie over de route staat op www.anv-santvoorde.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×