Toverlantaarnplaatje, foto: Museum Boerhaave

Kerstprogramma Boerhaave met toverlantaarns, Marie Curie en KidsSpaceDag

Van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari is er bij Museum Boerhaave van alles te doen voor het hele gezin. Aan de hand van bewegende beelden gemaakt met toverlantaarns, vertelt Elisabeth Waagmeester-Wagenaar een onvergetelijk verhaal, een belevenis voor jong en oud. Wie graag ontdekkingen doet, kan een familievoorstelling over de lessen van Marie Curie bijwonen en zich verbazen over allerlij wonderlijke verschijnselen. In het Knutsellab kunnen kinderen zelf glittergel, tandpasta, badzout of zeep maken. tijdens de KidsSpaceDag kan ieder kind zijn eigen ruimteschip bouwen en een college van Erik Laan, Physics and Space manager bij TNO in Delft, volgen.
Het volledige programma staat op www.museumboerhaave.nl   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×