Cees Kortlang in zijn atelier, foto: PR.

Feestelijke opening bijzondere galerie

De Karin Kortlang Stichting beheert een kunstcollectie van ruimt 350 schilderijen, 5000 etsen en 200 gouaches van kunstenaar Cees Kortlang, die in 2008 overleed. De stichting heeft een pand betrokken aan de Nieuwstraat 13, dat aanstaande vrijdag feestelijk wordt geopend. Tussen 17.00 en 19.00 is iedereen welkom om het glas te heffen op de nieuwe galerie.

De opbrengst van de verkoop van het werk van Kortlang is bestemd voor medische doelen in ontwikkelingslanden. Om die reden stelde de Stichting tevens een werk beschikbaar voor de kunstveiling van de Leidse Gemeenteraad ten behoeve van Serious Request. Ook wordt een samenwerking met AMREF Flying doctors aangegaan.

Meer informatie: www.kortlangstichting.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×