Motorrijder omgekomen op A44

Vanmorgen vroeg is een motorrijder op de A44 verongelukt. De man, wiens identiteit nog niet bekend is, reed rond 06.20 uur tussen de Van Pallandtlaan en de Ringvaartbrug op rijstrook 1, richting Amsterdam. Voor hem reed een bestelbus en achter hem ook. Op rijstrook 1, reed een vrachtwagen, die op een gegeven moment van rijstrook wisselde. Toen de bestuurder van de voorste bestelbus dat zag, remde hij af. De motorrijder remde ook, maar kwam daarbij ten val. Hij werd overreden door het busje dat achter hem had gereden. Dat busje werd vervolgens geramd door een achterop komende auto. De motorrijder stierf ter plaatse. De andere bestuurders raakten niet gewond. De A44 richting Amsterdam werd afgesloten.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×