Dieven stelen Serious Request Kerstboom

Afgelopen zaterdag, vroeg in de ochtend rond 06.30 uur, heeft de politie twee mannen aangehouden, die een versierde Kerstboom van de Stationsweg hadden gestolen. De twee Leidenaren van 25 en 28 jaar oud, sleepten de boom mee naar huis. Een buurvrouw hoorde vreemde geluiden en dacht, dat inbrekers actief waren. Zij belde de politie, die naar de flat in een zijstraat bij de Stationsweg kwam en een hoop dennennaalden aantrof in de hal. Een sleepspoor leidde de agenten naar de flat van één van de verdachten. Op het balkon stond de kerstboom, kompleet met versiering en een grote betonnen voet. De boom was door de gemeente neergezet in verband met Serious Request. De twee mannen hebben de boom weer teruggezet en krijgen een proces-verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×