Tweetal opgepakt voor bezit inbrekerswerktuigen en openstaande boete

Zaterdagnacht rond 02.40 uur heeft de politie twee mannen aangehouden, omdat ze inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Bovendien bleek één van hen nog een boete te hebben openstaan. Agenten die de twee Alkmaarders van 31 en 37 jaar over de Wassenaarseweg zagen lopen, besloten hen te controleren. Bij de 37-jarige vonden ze inbrekersgereedschap, waaronder een betonschaar. Zijn maatje bleek zijn laatste boete nog niet te hebben betaald. Zodra hij afgerekend had, mocht hij naar huis. De andere Alkmaarder werd gehoord over het bij zich hebben van inbrekersspullen en mocht daarna ook gaan. De politie maakt proces-verbaal op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×