Audities voor VARA Leids Cabaret Festival in Sociëteit de Burcht

Volgend jaar gaat de 34ste editie van het VARA Leids Cabaret Festival van start. De auditie-voorrondes vinden plaats op 8, 15 en 22 januari in Sociëteit de Burcht. De audities zijn vrij toegankelijk voor publiek. De organisatie is op zoek naar authentieke en ondernemende cabaretiers en theatermakers, die humor serieus nemen en zich willen presenteren aan een groter publiek. Aanmelden kan tot 9 januari! Meer info: www.leidscabaretfestival.nl

Het Leids Cabaret Festival wordt sinds 1978 georganiseerd en heeft gevestigde namen voortgebracht, zoals: Lebbis, Dolf Jansen, Najib Amhali, Javier Guzman, Sanne Wallis de Vries en Wim Helsen. Ook de nieuwere generatie cabaretiers Katinka Polderman, Paulien Cornelisse en Stefan Pop begonnen hun carrière op het toneel van VARA Leids Cabaret Festival.

De voorronden van het festival zelf vinden plaats op maandag 6 en dinsdag 7 februari, de halve finale op donderdag 9 februari en de finale op zaterdag 11 februari in de Leidse Schouwburg. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via: www.leidseschouwburg.nl  

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×