Oneiros Ensemble te gast in Imperium Theater

Het Oneiros Ensemble is een initiatief van violist Johan Olof en harpiste Liesbeth Vreeburg, die voor ieder nieuw project samenwerken met verschillende medemusici en -kunstenaars. In januari maakt het bijzondere ensemble een minitoer door Nederland en zal op vrijdag 6 januari Leiden aan doen. In het sfeervolle Imperium Theater staan de volgende werken op het programma: : Danses Sacrée et Profane van Claude Debussy, Fantaisie op. 124 van Camille Saint-Saëns, Quator pour Cordes van Maurice Ravel en Conte Fantastique van André Caplet.

Bezetting: Johan Olof – viool, Carles Puig Ruscalleda – viool, Adriaan Breunis – altviool, Timothée Busch -cello en Liesbeth Vreeburg – harp.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via: info@liesbethvreeburg.nl  
Meer info: www.liesbethvreeburg.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×