Leiden goed voorbereid het nieuwe jaar in

In goede samenwerking en in afstemming met politie en brandweer, gaat de gemeente leiden goed voorbereid het nieuwe jaar in. Burgemeester Lenferink heeft er vertrouwen in: “Ik ervaar Leiden als een bruisende stad waar men weet hoe ze een feestje moeten vieren. De 3 Oktoberviering en het Glazen Huis zijn daar twee goede voorbeelden van. De jaarwisseling zou niet anders moeten zijn en ik hoop dan ook dat deze jaarwisseling net als voorgaande jaren zonder onrust verloopt.” Ook dit jaar gaan politie, brandweer en stedelijk beheer in de nacht van 31 december op 1 januari gezamenlijk op pad. Daarnaast werkt de gemeente samen met jongerenwerk, bureau Halt en de woningcorporaties. Café’s en andere horecagelegenheden mogen die nacht tot 04.00 bezoekers binnenlaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×